Verpakkingsmateriaal voor de lekkerste frietjes en frituursnacks,
steeds op uw wenken geleverd!

Wij bieden een heel uitgebreid en gevarieerd assortiment aan ecologisch verpakkingsmateriaal voor uw frituur. Friet- en snackbakjes, bekers en schoteltjes in diverse formaten, vetvrije inpakfolie en zakken in papier of kunststof,… U kan het zo gek niet bedenken en wij leveren het! Bovendien kunnen wij het gewenste materiaal personaliseren met logo en/of contactgegevens.

Alle verpakkingen zijn gemaakt van natuurlijke en recycleerbare bronnen, zoals bamboe, suikerriet, hout en recycled plastic (PET). Door deze biologisch afbreekbaar en/of recycleerbare verpakkingen te gebruiken, zet u actief de stap naar een duurzame ontwikkeling.  

U kan te allen tijde rekenen op onze uitstekende service! Ook ’s avonds en in het weekend zorgen wij steeds voor een snelle en correcte levering, zodat u nooit in de problemen komt om uw heerlijke frietjes en snacks kwalitatief te verpakken!

Klant worden?

Bent u een beginnende of ervaren frituuruitbater en op zoek naar een geschikte partner voor uw wegwerpverpakkingen, dan bedienen wij u graag met een bijzonder uitgebreid assortiment en een uitstekende service op maat! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

contacteer ons

Bestel online

Registreert u zich als klant bij Jucel, dan kan u heel gemakkelijk uw bestellingen online plaatsen wanneer het u past. We garanderen steeds een snelle en correcte opvolging en levering van het gewenste materiaal. Ook kleine oplages bezorgen we met de glimlach!

registreer nu