Grote keuze aan kwalitatief
ecologisch verpakkingsmateriaal!

Met meer dan 25 jaar ervaring als vertegenwoordiger in verpakking en na een tussenstop in de champagnedistributie richt Olivier Ghequiere in 2013 Jucel op. Jucel bedient tal van professionelen in horeca en retail over gans België met een bijzonder uitgebreid gamma aan verpakkingsmateriaal. 

Jucel biedt ecologische en biologisch afbreekbare wegwerpverpakkingen, gaande van potjes tot dozen, van bekers tot bestek, van zakken tot papier! Alle verpakkingen zijn geheel volgens uw eigen wensen te personaliseren. Logo, huisstijl, contactgegevens,... worden al dan niet in kleur gedrukt op elk materiaal.

7 op 7 bereikbaar!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen rekenen op een snelle en correcte service. Daarom zijn wij 7 op 7 bereikbaar en garanderen wij de levering (vanuit uw stock) binnen de 24 uur na uw bestelling!

Rechtstreeks van bij de producent.

Als verdeler van kwalitatieve bioverpakkingen bedienen wij u rechtstreeks met een bijzonder uitgebreid aanbod aan de beste prijzen, zonder tussenkomst van vertegenwoordigers. Met onze service en flexibiliteit maken wij voor elke klant het verschil.

Kleine leveringen en stockbeheer.

Jucel beschikt over een grote eigen opslagruimte.  Hier kunnen wij uw stock zelf beheren, indien u dit wenst. Op die manier kunnen wij steeds op afroep leveren. Ook kleine hoeveelheden bezorgen wij snel en met de glimlach!

Interesse in ons aanbod?
Kom langs!

In het verlengde van onze opslagruimte hebben we onze uitgebreide toonzaal ingericht, zodat u zelf uw keuze van het gewenste verpakkingsmateriaal kan maken. Maak hier meteen een afspraak voor uw bezoek!

Klant worden?

Bent u handelaar of ondernemer en op zoek naar een geschikte partner voor uw wegwerpverpakkingen, dan bedienen wij u graag met een bijzonder uitgebreid assortiment en een uitstekende service op maat! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

contacteer ons

Bestel online.

Registreert u zich als klant bij Jucel, dan kan u heel gemakkelijk uw bestellingen online plaatsen wanneer het u past. We garanderen steeds een snelle en correcte opvolging en levering van het gewenste materiaal. Ook kleine oplages bezorgen we met de glimlach!

registreer nu