Uw heerlijke producten, met liefde bereid,
stijlvol en smakelijk verpakt!

Jucel biedt een compleet verpakkingsgamma op maat van elke slager en bakker. Van grote reeksen ‘bulk’materiaal tot exclusieve gepersonaliseerde verpakkingsartikelen, voor elke toepassing hebben we de gepaste oplossing. Van bedrukte broodzakken en taartdozen in alle formaten tot potjes en schaaltjes in alle mogelijke uitgaves, van vetvrij inpakpapier tot microperformatie zakken,…

Alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar of recycleerbaar en voldoen aan de FAVV-regelgeving inzake het verpakken van voeding.

Als distributeur van uw verpakkingsmateriaal staan wij 7 dagen op 7 tot uw dienst. Weekdag of weekend, u kan steeds rekenen op een snelle en correcte levering van uw bestelling!

Klant worden?

Bent u een startend of ervaren handelaar en op zoek naar een geschikte partner voor uw wegwerpverpakkingen, dan bedienen wij u graag met een bijzonder uitgebreid assortiment en een uitstekende service op maat! Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

contacteer ons 

Bestel online

Registreert u zich als klant bij Jucel, dan kan u heel gemakkelijk uw bestellingen online plaatsen wanneer het u past. We garanderen steeds een snelle en correcte opvolging en levering van het gewenste materiaal. Ook kleine oplages bezorgen we met de glimlach!

registreer nu